Bilregistret - Massor med bilregistret

Kul om Bilregistret

Roligt om bilregistret

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om bilar, bilregistret och bilkataloger. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om bilregistret eller de som erbjuder bilbesiktningar.

Ifall du vet om fler intressanta och roliga saker om bilregistret eller att registrering av bilar får du gärna tipsa om dessa. Man kan aldrig veta för mycket gällande ett bilregister.

Bilregistret är #1

Bilregistret är #1

Bilregistret är det vanligaste önskemålet för alla som ringer till nummerupplysningen. Detta enligt Telias 20-i-topplista. Numret till bilregistret är för övrigt: 0771-25 25 25.

Flest bilar i bilregistret

Flest bilar i bilregistret

Erik har 3004 bilar registrerade på sig i bilregistret vilket är ett rekord. Erik har också 18.7 miljoner i obetalda parkeringsböter och bilskatter.

Lustigt om bilförteckning

Bilregistret som app

Bilregistret finns nu som app både till iPhone och Android.

Världens äldsta bil

Världens äldsta bil

Världens äldsta bil har klarat sig undan att registreras i bilregistret i mer än 130 år. Bilen såldes 2011 för över 30 miljoner kronor.


Alla fakta om bilregistret

Nedan kan du finna mer information och fakta om bilregistret och bilregistrering men även en del kul om att registrera och avregistrera biler.Meny - Bilregistret
Till förstasidan på www.bilregistret.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Ställa av bilen Vem äger bilen?Via SMSNyheter