Bilregistret - Massor med bilregistret

Vem Äger Bilen?

Vem Äger Bilen?

En mycket vanlig fråga och sökning på nätet är vem som äger en bil. Det bästa sättet att få fram ägaren till bilen, eller åtminstone den som officiellt är registrerad på bilen är via bilregistret.

Alla uppgifterna stämmer inte i bilregistret eftersom till vissa bilar är det så kallade bilmålvakter som står som ägare till bilen i bilregistret men ägaren har aldrig sett bilen i verkligheten. Den som har flest antal bilar registrerad på sig har över 3000 bilar.

För att få fram ägaren till en bil finns det flera olika sätt att kontakta bilregistret. Ägaren till bilen får inte reda på om du begärt ut uppgifter om en bil.

Telefon

Du kan ringa till bilregistret och få uppgifter om vem som äger olika vägfordon. Om om att ringa bilregistret finns här.

SMS

Ett smidigt sätt är att skicka SMS till bilregistret och få svaret om ägare till en bil som ett SMS. Info om hur du kontaktar bilregistret via SMS finns här.

Fax

Du kan även få alla uppgifterna om bilen och bilens ägare ur bilregistret via fax. För att få ett fax från bilregistret gör du så här.

MobilApp

Det finns en mobilapp Mina Fordon till Android och iOS du kan använda för att få viss information om andras bilar i bilregistret och mycket information om din bil.


Alla fakta om bilregistret

Nedan kan du finna mer information och fakta om bilregistret och bilregistrering men även en del kul om att registrera och avregistrera biler.Meny - Bilregistret
Till förstasidan på www.bilregistret.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Ställa av bilen Vem äger bilen?Via SMSNyheter